Je neemt geen foto’s, je maakt ze” Ansel Adams, Amerikaans landschapsfotograaf
2017

Workshops reisfotografie

Otztal, Oostenrijk

Amersfoort

Al sinds de steentijd wonen er mensen op de plaats die Amersfoort nu is. In 1259 kreeg de stad stadsrechten van de bisschop van Utrecht. Er verrezen stadsmuren en de imposante Lieve Vrouwe kerk waarvan alleen de toren nog staat. De stad biedt ons alle mogelijkheden om de verschillende facetten van reisfotografie aan bod te laten komen.
Utrecht Amersfoort
CreativeFox fotografie workshops

Utrecht

Utrecht is een wonderbaarlijke afwisseling van oud en nieuw. Mede daarom biedt het ons de gelegenheid om aandacht te besteden aan alle onderdelen van de reisfotografie. We zullen er mensen , gebouwen maar ook rustige plekjes fotograferen. Speciale aandacht besteden we aan het maken van een reisverhaal zodat u thuis kunt nagenieten van uw reis door Utrecht.

De mooiste vakantiefoto’s

Op reis maken we de meeste foto’s. Als blijvende herinnering aan het onbekende en het plezier dat we daarbij hadden. We besteden aandacht aan technische aspecten als compositie, belichting en kleur. Maar ook aan zaken als ‘hoe vertel je een verhaal’, ‘detail versus overzicht’ en ‘hoe ga je om met cultuurverschillen’. Dit alles met als doel te leren straks met prachtige reisfoto’s thuis te komen. U kunt kiezen uit twee locaties waar we veel aspecten van reisfotografie aan bod laten komen.

Benodigdheden

- Digitale camera - Eventueel statief en verschillende objectieven Locaties 1. De Utrechtse binnenstad 2. De Amersfoortse binnenstad Bereikbaarheid De locaties zijn uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer Programma Korte kennismaking, uitleg tijdens de koffie/thee, aan de slag, nabespreking. Een redelijke wandelconditie is gewenst. We lopen rond de 5 kilometer Kosten 59,95 euro per workshop (inclusief BTW, informatieboek en 1x koffie/thee) Algemene informatie Workshopleider: Taco Vos
 Samos, Griekenland
Op al onze workshops en cursussen zijn onze Voorwaarden van toepassing. Lees deze goed door op de pagina FAQ en Voorwaarden.
Reserveren Reserveren

Data, tijd en locatie

Nieuwe planning volgt voorjaar 2019
Arco, Italië
Biasca di Ledro, Italië
Weisskugel, Oostenrijk
Quito, Ecuador
Venetië, Italië
Illinizas massief, Ecuador
Vakantiefoto’s vertellen een verhaal
Samos, Griekenland
Santa Monica, USA
Ascona, Zwitserland
Hollywood, USA
Bora Bora, Fr Polynesië
Maidera, Portugal
Tahiti, Fr. Polynesië
USS Iowa, USA
Fluelen, Zwitserland
In Papendorp staan allerlei interessante kantoorgebouwen.