Je neemt geen foto’s, je maakt ze” Ansel Adams, Amerikaans landschapsfotograaf
2017

Workshops avond- en nachtfotografie

Amersfoort
CreativeFox fotografie workshops

Als het donker wordt ..

Ook na zonsondergang kunt u prachtige foto’s maken. In het beroemde blauwe uur maak je prachtige foto’s. Donkerblauwe luchten contrasteren met verlichte gebouwen. Tijdens deze workshop leert u fotograferen tijdens de drie fases die het blauwe uurtje kent. Daarna ruimen we onze camera’s nog niet op. Ook in het echte donker is het goed fotograferen. Voor nachtfotografie is een statief absoluut noodzakelijk omdat u foto’s maakt met behulp van lange sluitertijden. Vergeet deze daarom niet mee te nemen. De cursussen zijn natuurlijk in de avond en aangepast aan het moment waarop de zon onder gaat.

Benodigdheden

- Digitale camera - Statief - Eventueel een groothoek lens Locatie 1. De Amersfoortse binnenstad Bereikbaarheid De startlocatie is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer Programma Korte kennismaking, uitleg tijdens de koffie/thee, aan de slag, nabespreking Kosten 47,50 euro voor de workshop (inclusief BTW, informatieboek en 1x koffie/thee) Algemene informatie Workshopleider: Taco Vos
Op al onze workshops en cursussen zijn onze Voorwaarden van toepassing. Lees deze goed door op de pagina FAQ en Voorwaarden.

Data, tijd en locatie

Nieuwe planning volgt voorjaar 2019
Station Soestdijk Reserveren Reserveren